Vyhľadávanie




V ponuke je 11 nehnuteľností.

Priestranný rodinný dom so záhradou (okrasná + úžitková), všetko príslušenstvo + samostatný domček, výborná lokalita, viacfunkčné využitie

Cena:
395 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Most pri Bratislave
Ulica: Budovateľská
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností: 5
Podlahová plocha: 198 m2
Plocha pozemku: 842 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 4244
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Predáme v Moste pri BA pekný praktický priestranný rodinný dom, v tichej lokalite s rýchlym napojením na cestu do Bratislavy a na D4.
V pešej dostupnosti škola, škôlka, úplne blízko detské ihrisko, jednosmerná tichá ulica, občianska vybavenosť priamo v obci, v Malinove a vo Vrakuni.
Dom je situovaný na priestrannom pozemku s odstupom od ulice, záhrada je z veľkej časti okrasná s vyvinutou zeleňou, zadná časť záhrady je využívaná na intenzívne pestovanie zeleniny a chov sliepok. V záhrade je situovaný domček - kompletne vybavený 1-izbový byt so samostatným vykurovaním, vhodný pre návštevy aj na trvalé bývanie (starší rodič, dospelý potomok.....)
Dispozícia domu:
- prízemie - obývačka, terasa otočená do záhrady, čiastočne otvorená kuchyňa, špajza, kúpeľňa, spálňa, toaleta, schodisko, chodba, zádverie
- poschodie - 3 izby, chodba, kúpeľňa s toaletou prepojená so sušiarňou so samostatným strešným oknom, terasa, povalový priestor
- suterén /vstup z domu aj z dvora/ - garáž cca 40 m2 / 2 autá za sebou, vjazd i výška vhodné aj pre SUV, odkladacie priestory, dielňa, studená pivnica.
Výmera prízemia (bez terasy) 95,85 m2 , výmera poschodia (bez terasa a povaly) 71,02 m2, suterén cca 90 m2, domček - interiér cca 33 m2.
Dom má pripojenie na všetky IS, ústredné kúrenie, studňu so zavlažovaním v záhrade, perfektná mikroklíma - výborne zvláda horúčavy.
Jednotlivé časti domu boli maximálne udržiavané a postupne rekonštruované, je v ňom dostatok odkladacích priestorov vrátane vstavaných skríň.
Dom je vhodný pre viacčlennú rodinu, prípadne aj na kombináciu so samostatnou domácou kanceláriou.

Maklér:

makler
Maklér:madison
Telefón:0905659156
E-mail:madison-ZVNC-nextra.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.